CONVERGENCE AND CONNECTIVITY
RAISING GLOBAL DATA PROTECTION STANDARDS IN THE DIGITAL AGE

“How are laws converging, what factors are driving it? What are the challenges in building more convergence and how do we get there?”
21 24 October
Tirana Albania

"Mirësevini në Konferencën Ndërkombëtare te 2019-ës"nga Elizabeth Denham, Komisionere e ICDPPC

Fjala e mirëseardhjes nga Komisioneri i Autoritetit Pritës

Në emër të Institucionit të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale të Shqipërisë dhe Komitetit Ekzekutiv të ICDPPC, dëshiroj t'ju ftoj në Tiranë, Shqipëri, në Ballkanin Perëndimor, për të marrë pjesë në Konferencën e 41-të Ndërkombëtare të Komisionerëve për Mbrojtjen e të Dhënave dhe Privatësisë (ICDPPC 2019 ).

Ky edicion i 41-të i ICDPPC do të mbahet nga data 21 deri në datën 24 Tetor 2019 në Pallatin e Kongreseve që ndodhet në zemër të Tiranës. Autoritetet e Mbrojtjes së të Dhënave dhe Privatësisë, praktikues, si dhe kompani nga e gjithë bota janë të ftuar të bashkohen në ICDPPC-në e 41-të dhe të jenë pjesë e një programi që, në këtë moment, po përgatitet nga një grup ekspertësh të lartë dhe të përkushtuar që janë pjesë e Programit të Sesionit të Hapur të Komitetit Këshillimor, nga të gjithë kontinentet dhe fushat e ekspertizës.

Shqipëria është një vend i pasur me histori, kulturë, natyrë dhe gastronomi, i vlerësuar për larminë dhe tolerancën e saj fetare dhe kulturore. Anëtar i OKB-së, NATO-s, WB, UNESCO-s, KE-së, OSBE-së, OBT-së dhe OBI-së, është gjithashtu një kandidat zyrtar për Anëtarësim në Bashkimin Evropian.

Read more

Our Speakersin order of appearance

Keynote Speakers

Speakers

Programme Advisory Committee

Archived

owlet oxygen level in 80s, best crews to join in gta 5, reza the illusionist net worth, meigs county, ohio arrests, da da da da dadadada, 26 federal plaza immigration, jeraldine saunders husband, mac miller swimming tattoo, notts county best players, sweetie pie restaurant locations, cherry coke ripper recipe, 2023 biweekly payroll calendar generator, plum […]

Read More

Archived

city church sheboygan food pantry, tommy philby, alex housden leaves koco, columbine shooters bodies, louisiana state university shreveport internal medicine residency, applegate turkey burger recall, murray’s edge wax bulk, chancie adams obituary, princess punzalan husband jason field, seller’s property disclosure statement georgia 2022, dfc police rank, is monaco feminine or masculine in french, onofrio dog […]

Read More

ICDPPC 2019 Report now available

Following a successful 41 st ICDPPC conference held in October 2019, in Tirana, a final report of the event is now finalized amidst the delays caused by the COVID-19 pandemic, and we’re pleased to be able to share it with you. The IDP Commissioner’s Office will always remain grateful to all our partner organisations and […]

Read More

NEWS

All the latest developments from the ICDPPC CONFERENCE

View All